Snitt pepperfrukten øverst og nederst
eller
del i mindre skiver.
Ha i glass.
For preservering:
4 deler vann
3 (4) deler olivenolje
20 deler eddik (5-6%, vanlig hvit eddik)
1 klype salt
(1 dl.vann, 0.75 (0.75 til 1) dl. olivenolje, 5 dl. eddik er tilstrekkelig til 2 x 5dl. glass, som avbildet her)
Kok vann, eddik, olivenolje, salt.
Hell over pepperfrukten i glasset.
Kok vann i en kjele.
Ta kjelen av platen.
Sett (de lukkede) glassene i kokende vann 15. minutter (med vann til rett under glasslokket).
Ferdig
bon appétit
Etter at jeg skrev dette har jeg fått mange gode tips, fra Twitterbruker @stiangd (følg ham på Twitter ved å klikke på linken).
12 Essential Chili Peppers for Mexican Cooking
Multi-Purpose Gochujang Sauce
Cookbook (chilli oppskrifter)
No comments:
Post a Comment